KiSoft

 

Kisoft je tim visoko profesionalan, dobro uigran, fleksibilan i dostupan, preduzeće koje se oslanja na dosadašnja iskustva i kontakte zarad poboljšanja i unapređenja svog poslovnog okruženja kao i poslovnih šansi. Tim koji je orjentisan ka zodovoljavanju potreba svojih korisnika i saradnika. Jednostavno, Vaš partner za uspeh.

Osnovani smo 1993. godine sa ciljem razvoja aplikacija za računovodstvo malih i srednjih preduzeća širokog spektra delatnosti, kako agencija tako i javnih ustanova. Današnjica predstavlja svojevrstan iskorak u smislu modernizacije, centralizovanja i optimizacije poslovanja poslujući više nego uspešno sa više od 100 preduzeća na području Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH. Najveća snaga Kisofta akumulirana je u okviru zadovoljnog i motivisanog tima zaposlenih, koji imaju vrhunske uslove za rad i napredak, kao i beneficije spram svojih potreba.

Nije najbolji rukovodilac koji najviše radi, već onaj koji stvara uslove i omogućuje drugima da sa uspehom rade.

Francis Bacon


Misija

 

Naša misija je pojačana organizacija i upravljanje poslovanja, pružanje profesionalnih, kvalitetnih i adekvatnih usluga iz oblasti računovodstva, knjigovodstva i finansijskog savetovanja u skladu sa interesima i potrebama naših klijenata.

Nadograđivanje znanja prateći nove trendove u ovim oblastima u cilju donošenja najpraktičnijih rešenja za klijente. Uhvatiti korak sa modernim, naprednim tehnologijama u skladu sa razvojem postojećeg softvera. Unapređenje organizacije poslovanja i sirenje mreže klijenata.

U informatičkom društvu, znanje nije čast i privilegija, već glavni resurs za rast i profit.

John Naisbitt


Vizija

 

Naša vizija je prodor u budućnost sa osloncem na postojeća rešenja. Nastaviti razvojni put prepoznatljivog i uvaženog preduzeća čiji su klijenti zadovoljni i bezbrižni jer znaju da se o njihovim interesima brine stručni tim motivisanih mladih ljudi. Tim ljudi koji uživaju radeći u ugodnom poslovnom okruženju koje su zajedno kreirali.

Širenje mreže klijenata/korisnika što inicira i povećanje naše radne snage. Organizovanje prezentacija radi predstavljanja i upoznavanja potencijalnih klijenata sa našim softverom. Pratiti potrebe tržišta radi unapređenja i razvoja softvera i maksimiziranja poslovnih mogućnosti.

Najvažnija stvar na svetu nije pitanje gde smo danas, već gde idemo.

Oliver Wen - del Holmes

 

    Pratite Nas

  •